Полският министър-председател Матеуш Моравецки заяви, че планира да обсъди с президента на

...
Полският министър-председател Матеуш Моравецки заяви, че планира да обсъди с президента на
Коментари Харесай

Байдън ще посети Варшава в навечерието на годишнината от руската инвазия в Украйна

Полският министър-председател Матеуш Моравецки заяви, че възнамерява да разиска с президента на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в опцията за увеличение на американския боен контингент в Полша по време на идното посещаване на американския президент в страната.

Байдън ще посети Варшава на 20-22 февруари в навечерието на годишнината от съветската инвазия в Украйна.

" В развой на разискване сме с администрацията на президента Байдън да създадем наличието на войските по-постоянно и да увеличим броя им ", съобщи Моравецки в предаването " Лице в лице " на телевизия CBS. 

Много съм признателен за доставката на нови системи " Пейтриът " и други модерни оръжия и муниции, тъй като това до известна степен е и сурогат на наличието, разяснява полският министър председател.

САЩ увеличиха военното си наличие в Полша преди съветската инвазия - сега там има към 11 000 американски бойци, съобщи CBS.

През юни предходната година Байдън съобщи, че Съединени американски щати ще създадат нов непрекъснат щаб на армията в Полша в отговор на опасността от страна на Русия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР